Shopping Cart
Your Cart is Empty
Quantity:
Subtotal
Taxes
Shipping
Total
There was an error with PayPalClick here to try again
CelebrateThank you for your business!You should be receiving an order confirmation from Paypal shortly.Exit Shopping Cart

Magus bilsadelmakeri

&

tapetserarverkstad 

Om oss

Magus bilsadelmakeri & tapetserverkstad drivs av mig Mauricio Aya, jag lärde mig yrket av min far, som var sadelmakare. När min far lärde sig yrket var det hästen som var det huvudsakliga fordonet. Sadeln var inte bara en viktig funktion, de var vackra också. Tillsammans med mina tre bröder växte jag upp i sadelmakeriet, men bilar var ju förstås betydligt intressantare. Snart hade jag inte bara min egen familj utan också min egen verkstad, mitt eget bilsadelmakeri. I Colombia byter man inte bil lika ofta som i Sverige, utan man vårdar den bilen man har. Det var ett bra jobb, ett tryggt jobb skulle man kunna säga här i Sverige. Men i Colombia är det sällan tryggt. Flykten undan gerillan och maffian är en lång, men ingen ovanlig historia. Flykten gick via Ecuador, där ville man inte ge några jobb åt Colombianer. En dag fick vi chansen att komma vidare. Slumpen valde Sverige och inte Kanada.

När jag kom innanför dörrarna på Kinnarps kunde jag inte säga hej på svenska. När det inte ens hade gått ett år i Sverige, hade jag fått fast jobb. De såg mina kapaciteter. Jag förstod deras krav på kvalitet och hantverk. Året var 2006. Det var en fantastisk skola, med fantastiska människor som lärde mig språket och hur allt fungerade i Sverige. Jag har haft tur som har fick komma till Sverige. Vill inte föreställa mig på hur livet kunde ha varit om jag hade stannat, men jag har aldrig släppt tanken över att ha en egen verkstad igen och successivt tog den form i huset där jag bor.

Att få skapa i läder ger så många möjligheter. Det finns så mycket man kan göra. Jag älskar hela hantverket, stoppningen, sömnaden m.m. Men arbeten jag gör är oftast i läder, eller tjocka tygmaterialer. Jag har fått förtroendet att ta hand om människors käraste ägodelar och göra till verklighet drömmar eller återställa till originalskick. Att mina nuvarande kunder hjälper mig att få nya kunder gör att jag nu kan jobba med det jag älskar på heltid. Magus bilsadelmakeri växer med de förtroenden vi får.

Ett litet team börjar växa runt omkring mig, just nu är vi tre personer som jobbar och vi har även hittat en ny lokal där vi har mer uttryme. Trots att språket inte längre är något hinder, är tillvägagångssättet ändå det samma som när jag började på Kinnarps. Kunderna som kontaktar mig söker det genuina hantverket. Oavsett vem kunden är, möbelproducenten, designföretaget som vill ha en prototyp, tapetserarföretaget som vill ha en resurs och mina kära bil samt båtentusiaster, så måste jag visa mina förmågor. Det är när jag vinner kundens förtroende och får möjlighet att jobba med det jag kan bäst.

Vi på Magus bilsadelmakeri & tapetserarverkstad har som mål att erbjuda våra tjänster och se till att ni som kunder blir nöjda, vi gör allt som står i vår makt för att uppfylla dina förväntningar.Tack vare vår erfarenhet är vi säkra på att du kommer att bli nöjd med att ha valt oss. Ta en titt på vår hemsida, och om du har några frågor eller funderingar är du hjärtligt välkommen att kontakta oss. Vi hoppas på ett snart återseende!